Αρχικ Σελδα Οδηγες E-shop Οδηγες Τοποθτησης Η Εταιρα Επικοινωνα Login Καλθι Αγορν
BLACKOUT
(SUN SCREEN)
STRASS

 

 

 

/ & /

Οι ρολοκουρτνες εναι ο πιο πρακτικς, εχρηστος και οικονομικς τρπος σκασης για λο το σπτι. Χρησιμοποιον το ελχιστο απαρατητο φασμα για την κλυψη του τζαμιο και ανογοντας επιτρπουν σε λο το φως να μπει πλετα στον χρο. Συνθως ξετυλγουν κοντ στο τζμι στε να περιορζουν το φως, μως μπορε αν χρειαστε να ξετυλγουν και προς το εσωτερικ του δωματου ετε για να αφσουν περισστερο φως ετε για να μην εμποδζουν το χερολι του παραθρου. Συνιστνται ιδιατερα για εσοχς, που τοποθετονται ετε στον τοχο ετε στην οροφ, καλπτοντας πλρως το νοιγμα του παραθρου.

 ΜΕΤΡΗΣΗ  

Οι μηχανισμο roller γενικ ενδεκνυνται για συρμενα επλληλα παρθυρα και θλουν ιδιατερη προσοχ ταν πρκειται να μπουν σε ανοιγμενα παρθυρα, γιατ κθε φορ που ανογουμε το παρθυρο κινδυνεουμε να χτυπσουμε τον μηχανισμ. Σε αυτς τις περιπτσεις υπολογζουμε να τοποθετσουμε τον μηχανισμ αρκετ υψηλτερα απ το επνω μρος του κασματος στε να χωρει εκε η κουρτνα μαζεμνη και να μην χτυπει πνω στο παραθυρφυλλο. 

Στα roller θλουμε δυο διαστσεις: μκος και ψος. Για το μκος χουμε δυο δυναττητες, μετρμε πσο θλουμε να εναι το φασμ μας, μετρμε το συνολικ μκος του μηχανισμο, οπτε η κουρτνα θα εναι λγο μικρτερη. Αυτ εναι ιδιατερα σημαντικ ταν πρκειται να βλουμε το roller μσα σε κποια εσοχ. Ττε πρπει να μετρσουμε ακριβς στο σημεο που θα τοποθετηθε ο μηχανισμς, γιατ οι τοχοι φανονται, αλλ δεν εναι πντα σιοι! Το ψος εναι το συνολικ ψος που θα καλπτει η κουρτνα. Στο ντυπο της παραγγελας οι τιμς εναι σε μτρα πχ 1,23μ Χ 1,75μ. Τλος πρπει να ορσουμε απ πια πλευρ της κουρτνας θλουμε να κρμεται η αλυσδα (δεξι αριστερ).

 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

 
ΥΛΙΚΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ

  • Σκλα

  • να φορητ δρπανο (τρυπνι) με τρυπνι 6 8mm. Εν οι τοχοι του σπιτιο εναι πτρινοι ττε θα χρειαστετε κρουστικ δρπανο με ισχ μεγαλτερη των 450 Watt.

  • να μτρο. 

 
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ: 
Να μην περννε ηλεκτρικ καλδια απ εκε που θα τρυπσετε. Υπρχει σοβαρς κνδυνος ηλεκτροπληξας και βραχυκυκλματος!

Αφο ολοκληρσουμε τις μετρσεις και σημαδψουμε, ρθε η ρα να ανοξουμε τις τρπες στον τοχο. Μσα στην συσκευασα των κουρτινξυλων υπρχουν οι απαρατητες βδες & οπα (=πλαστικ βσματα που μπανουν στον τοχο και βιδνοντας την βδα ανογουν και σταθεροποιον την βση). Εν πρκειται να βιδσετε πνω σε γυψοσανδα θα χρειαστετε ειδικ οπα! Για αυτν την περπτωση συστνουμε μηχανισμος με καπκι που μας δνουν την δυναττητα να βιδσουμε  σε ποιο σημεο θλουμε. Πνω στα οπα υπρχει νας αριθμς (6 8). Αυτς αντιστοιχε στην διμετρο του τρυπανιο που χρειζεστε δηλ. 6 8mm. Ανογοντας τις τρπες πρπει να προσξουμε να τρυπμε κθετα στον τοχο και η τρπα να εναι αρκετ βαθι στε να χωρσει λο το μκος του οπα αλλ και της βδας.

  Αφο ανοξουμε τις τρπες βζουμε μσα σε αυτς ολκληρα τα οπα και τις βδες στερενοντας τσι τις βσεις των ρολοκουρτινν.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

  (Εν οι παραπνω οδηγες δεν σας καλπτουν και κατοικετε στην Αττικ, καλστε μας για να κανονσουμε στε νας τεχνικς μας να ρθει να σας βοηθσει.)

 

 


.2606-01
.2606-02
.2606-04
.2606-07
.2606-09


 

 

Copyright © ALEXANDROU P. EMMANOUEL S.A. All right reserved | Designed & Developed by Hellas Sites